U bent hier :

Vragen?
0513 - 651 051
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Overzicht:
Namens de gemeente Heerenveen wordt te koop aangeboden enkele unieke woningbouwkavels aan de Nienke Hichtumweg in de 2e fase van de nog jonge woonwijk Skoatterwâld. De wijk Skoatterwâld ligt ten ooste…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2017
Wijk  :  Skoatterwâld
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Perceeloppervlakte  :  600 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Namens de gemeente Heerenveen wordt te koop aangeboden enkele unieke woningbouwkavels aan de Nienke Hichtumweg in de 2e fase van de nog jonge woonwijk Skoatterwâld. De wijk Skoatterwâld ligt ten oosten van het centrum van Heerenveen nabij de bossen van Oranjewoud. De wijk is zeer goed ontsloten voor autoverkeer op de rijksweg A 32 en de rondweg van Heerenveen. Daarnaast is het voor langzaam verkeer mogelijk om via diverse routes het centrum van Heerenveen of de landelijke omgeving te bereiken. In de wijk zelf, waar inmiddels ca. 1500 woningen bewoond worden, is een nieuw wijkcentrum met scholen, kinderopvang en enkele zorgvoorzieningen volledig in bedrijf.

In de woonstraat, Waterveld B, met het thema Hout zijn inmiddels vijf woningen met houten gevels gerealiseerd. Er is hier nog een kavel te koop. Op bijgaande tekening heeft deze kavel de nr 11 (opp. 826 m2).

In de woonstraat, Nienke van Hichtumweg Waterveld F, is nog een kavel beschikbaar, kavel 6 groot ca 590 m² met een kostprijs van 117.528 euro incl BTW.

Als laatste in dit gebied, Watervelden D, zijn alle kavels aan dit woonstraatje inmiddels verkocht en/of bebouwd. Bij Free-style moet u overigens denken aan woningen met een moderne uitstraling uitgevoerd in niet traditionele materialen.

Zie kaart en lees kwaliteitseisen.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2017
Wijk  :  Skoatterwâld
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Perceeloppervlakte  :  600 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
  • Algemeen
  • Kavel
  • overzicht beschikbare kavel Wetterstrip en De Watervelden 9-1-2014
Straal
Locatie: