U bent hier :

Vragen?
0513 - 651 051
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Overzicht:
Het plangebied Tjalleberd de Eide, 9 vrije sector kavels, ligt in het open polderlandschap ten noorden en aansluitend aan de dorpskern van Tjalleberd. Aan de oostkant wordt het gebied begrenst door bo…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Wijk  :  Tjalleberd de Eide
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg
Perceeloppervlakte  :  409 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Het plangebied Tjalleberd de Eide, 9 vrije sector kavels, ligt in het open polderlandschap ten noorden en aansluitend aan de dorpskern van Tjalleberd. Aan de oostkant wordt het gebied begrenst door bosgebied. Aan de noord en westkant heeft het gebied uitzicht op het open polderlandschap. De zuidkant van het plangebied ligt achter de lintbebouwing van de Aengwirderweg. De toegangsweg "de Kluft" , tegenover de Pastoriesingel, vormt daarbij de verbindende schakel voor fiets/voetgangers en autoverkeer. Iets verder naar het oosten is een tweede ontsluiting voor voetgangers.
Het gehele plangebied is ongeveer 7.5 hectare groot. In fases zullen hier uiteindelijk ca. 70 woningen gerealiseerd kunnen worden. De 1e fase is het meest oostelijke gebied langs de bosstrook en direct aansluitend aan de toegangsweg. In deze 1e fase is uiteindelijk ruimte voor ca. 41 woningen. Daarvan zijn er 23 in een meer onder een kap vorm gedacht en 18 in de vrije sector. Er is voor gekozen om deze 1e fase in tweeën te delen. In dit 1e deel worden 17 twee- en drie-onder-een-kap woningen gebouwd en verkocht door Woonfriesland. Daarnaast zijn er 9 kavels die nu voor de particuliere vrije sector worden aangeboden.
De oppervlakte van deze 9 kavels varieert tussen de ca. 409 m2. en de ca. 648 m2.
De tweede serie van de 9 kavels in het 2e deel van de 1e fase wordt op een later moment aangeboden.
De gemeente stelt eisen aan de kwaliteit van de bebouwing en openbare ruimte in Tjalleberd de Eide. De ambities zijn verwoord in het beeldkwaliteitplan. De gemeente Heerenveen tracht deze beeldkwaliteit en onderlinge samenhang middels heldere uitgangspunten en structureel overleg te realiseren.
In de brochure vind u een beschrijving van de kavels. De kavels 2,6,7,8 en 9 zijn verkocht. De kavels 1, 3, 4 en 5 zijn beschikbaar.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Wijk  :  Tjalleberd de Eide
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg
Perceeloppervlakte  :  409 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
  • Algemeen
  • Kruising
  • Tjalleberd de Eide
  • Tjalleberd de Eide
  • Tjalleberd de Eide
  • Kaart Tjalleberd
  • Gemeente kaart
  • Complete plan
Straal
Locatie: