Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Speelt u met de gedachte om uw woning te verkopen? Natuurlijk wilt u dan eerst weten wat uw woning waard is. U kunt voor een gratis waardebepaling bij StinseMaat makelaardij terecht. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Wanneer je een (gevalideerd) taxatierapport nodig hebt kunt u naar de taxatiepagina gaan.

De waardebepaling

Wanneer u loopt met verhuisplannen, is de eerste stap voor de succesvolle verkoop van uw woning het laten bepalen van de waarde ervan.

Een waardebepaling is nodig om uw woning goed in de markt te gaan zetten. Ook zal de verkoopwaarde van uw huidige woning mede bepalen in welke prijsklasse u de nieuwe woning kunt gaan zoeken. Een goed advies is dus erg belangrijk.

Waarom een makelaar?

De waarde van een woning of appartement hangt van veel zaken af. StinseMaat makelaardij heeft met bijna 20 jaar ervaring hier veel kijk op en is uitstekend op de hoogte van de regionale markt en de actuele prijzen. We kijken naar de combinatie van alle factoren als bijvoorbeeld locatie, perceeloppervlakte, bouwjaar, onderhoud en vergelijken uw woning met recent verkochte woningen uit de NVM database. Dit tezamen brengt ons tot een goede waardebepaling.

Wat kost de waardebepaling?

De waardebepaling door onze registermakelaar Kees Wondergem is geheel vrijblijvend en kosteloos.